За продажба Вила, Mochlos, SItia, Crete, Гърция, Mochlos, Mirabello Bay, Crete

За продажба - Cod. 27951

  • Типология: Вила
  • Област: 270 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: New building

Villa Алтея е друг успешен строителен продукт на нашата компания - една красива вила, проектирана и построена на нашите високи стандарти за качество. Той се намира в един много сигурен район в близост до село Mochlos на брега на залива Мирабело. Mochlos се намира в северната част на Lassithi префектура рамките 30-35km на трите най-големи градове на Агиос Николаос, Сития и Йерапетра. Mochlos е живописно рибарско селище, разположен в ландшафта на невероятна природна красота. Той съчетава спокойна, отпускаща атмосфера с приятелски местните жители, както и набор от таверни и барове известни по целия остров Крит. Можете да посетите малкия остров Mochlos с археологически обект от древно селище Минойската, плуват в кристално чистите води на залива, или просто да гледате на незабравими цветове на изгрева и залеза. Villa Алтея е разположен на 1300sqm изключителен
озеленен парцел на около 500м от центъра на селото. Той разполага със самостоятелен басейн и е само на 200м от плажа и яхтеното пристанище, където можете да застават на котва лодка безплатно. Това е все по-рядко полза на Крит сега. The 270sqm за настаняване, осигурява 4 спални, просторна основна жилищна площ, с напълно оборудвана кухня и големи игри / мокро помещение. Две от спалните имат самостоятелен санитарен възел и са двете страни на една втора напълно оборудвана кухня с прилежаща площ, което дава възможност за независим апартамент. Тази вила е проектирана за целогодишно живеене с двете отопление и климатизация. Така че можете да се наслаждавате на качеството и атмосфера първата страна, ние можем да предложим сериозни запитванията на престоя си в тази къща за няколко дни.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB