За продажба Земеделска земя, Posidi, Halkidiki, Гърция, Posidi, Chalkidiki, Greece

За продажба - Cod. 31306

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 6400 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

ГЪРЦИЯ, ЧАЛКИДИКИ, ПОСИДИ: На върха на хълма и на 750 метра пеша от плажа, се простира 6.400 кв.м. и близо до крайбрежното село Посиди. Парцелът се намира на 1 час път с кола от летище Солун (SKG).

Маслиновото поле има спираща дъха панорамна гледка от 180 градуса (виж видеото) от север на изток (южно изложение към центъра), предлагащо невероятна гледка към нос полуостров, морето и планината Олимп далеч от морето. Разположен е на върха на хълма с надморска височина от 80 метра, който дава псевдонима на мястото „Пиргос“, което означава „Кула“, тъй като има един от най-добрите гледки в целия крак на полуострова. Полето в момента е със здрави маслинови дървета, които някои от тях са на повече от век и в момента се събират активно за маслиново масло от сорта Халкидики. Това поле се продава, както можете да видите на снимките.

Полето е с 5-6 метра директен достъп до общинския малък път и тъй като местоположението му е слабо населено, няма движение по пътя. Намира се на тихо и спокойно място. Съседните имоти от западната страна са незаети и от северната и източната страна има няколко спорадични мезонета и вили. Това поле е идеално за изграждане на вила, хотел или курорт, ресторант и др. Всички необходими разрешителни и документи са вече на разположение за запитване и подготовка.

В близост до полето има два основни плажа. Плажът Посиди се намира на 10 минути пеша (виж снимката) ~ 750 метра и плажа Aegeopelagitika (права линия до морето)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB