За продажба Вила, Haniotis, Halkidiki, Гърция, Chanioti, Halkidiki, Greece

За продажба - Cod. 36365

  • Типология: Вила
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 3
  • Състояние на сграда: New building

Невероятни вили за продажба в Гърция, Халкидики, Ханиоти. Ханиоти е едно от най-оживените села на Халкидики. Къщата се намира до маслинова гора. Строителството е чисто ново от 2017 г. Има два безкрайни басейна, които се поддържат от нови технологии, които изключват хлорида в своята система. Има 4 бани, голяма всекидневна и 6 стаи. Има голямо място за съхранение. Паркингът е на разположение. Вилите осигуряват красив реактивен парк. Всяка вила разполага със собствен камина. Местоположението на вилите осигурява пълна изолация от градския шум и хаос, давайки на жителите си възможност да се отпуснат напълно и да се насладят на спокойствието на Средиземно море, което се вижда в цялата му широчина и красота. От къщите можете да видите втория крак на Халкидики - Ситония. Всяка вечер можете да се насладите на залеза, разположен на хълмовете на Касандра.
Морето е в непосредствена близост до 400 метра, където се намират едни от най-добрите плажни барове на Ханиоти. #experiencethebestofgreece

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB