За продажба Вила, Marathia, Zakynthos, Гърция, Marathia

За продажба - Cod. 41323

  • Типология: Вила
  • Област: 180 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 3

Nr. 2 ЖИЛИЩНИ ЕДИНИЦИ НА НОВО СТРОИТЕЛСТВО
Местоположение: МОРСКИ НАЦИОНАЛЕН ПАРК
МАРАТИЯ, ОСТРОВ ЗАКИНТОС (Гърция)

Марата, въпросната строителна зона, представлява голям ландшафтно-натуралистичен интерес, тъй като е Национален морски парк за възпроизвеждане на морските костенурки Карета-Карета и тюлена Монак-Монак. Смята се за най -красивия жилищен район не само на целия остров, но и сред най -красивите в цяла Европа. От януари 2012 г., след новия закон за градоустройство за защита на бреговете и морските паркове, земи с необходимите характеристики от гръцкото правителство за изграждане на сгради за жилищно или търговско ползване практически не съществуват.
Инвестициите в недвижими имоти, направени в тази област, поради току -що посочените причини, са обект на международен интерес и постоянно се преоценяват.
Всяка от четирите вили има частен път за достъп и собствена земя (Блок 3: 807 кв.м и Блок 4: 1520 кв.м) + общи части. Частен паркинг.
Площ на всяка единица: 125 кв. + веранди и тераси, разположени на 3 етажа;
възможност за трансформиране на всяка вила в 2 отделни апартамента със самостоятелни входове и стълби. Вътрешното подразделение на къщите може да бъде променено според вашите нужди. Разкопките за изграждане на бъдещи басейни вече са извършени (цената на басейните не е включена в продажната цена).

Търсена цена
Сумата се отнася за закупуването на имотите в състоянието, в което са в края на втората стъпка от строителството през март 2021 г. (разкопки, основи и стоманобетонни конструкции са завършени) и са валидни до 1 октомври 2021 г., датата на която ще започнат творбите на 3 -ти раздел.
Споразумение с местна строителна компания за пълната реализация на строителните работи беше количествено определено през март 2021 г. на 100 000 евро за всеки отделен блок. Налична е спецификация на разходите

Вила № 3: 200 000 евро (300 000 евро цялостно строителство „до ключ“, басейнът не е включен)
Вила № 4: 240 000 евро (340 000 евро цялостно строителство „до ключ“, басейнът не е включен)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB