За продажба Вила, Mykonos, Cyclades, Гърция, KANALIA

За продажба - Cod. 40765

  • Типология: Вила
  • Област: 265.500 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: New building

Тази новопостроена, луксозна резиденция предлага 265.50 кв.м. жилищна площ, в двустепенна подредба. Състои се от 3 много просторни родителски спални, 2 отделни дневни с 2 тоалетни за гости и напълно оборудвана кухня. Разположен в Средиземно море, външната зона е еднакво впечатляваща с 2 независими тераси. Терасата на горното ниво представлява продължение на основната всекидневна с панорамен хол и трапезария с развлекателни съоръжения като красив бар и барбекю кът. Точно пред покритата зона е напоеният със слънце басейн и открита палуба. Терасата на по-ниското ниво предлага по-уединено и спокойно преживяване с директен достъп до подбраните градини. Разположен върху наклонен парцел с размери 1.300 кв.м., външните площи се възползват от великолепна гледка към Егейските води, град Миконос и малкия остров Баос с живописния параклис Свети Георги.

Качеството на сградата е от най-висок стандарт, с акцент върху сигурността и най-новите интелигентни жилищни технологии. Дистанционно управляваните системи BAS / BMS следят и контролират всичко, от температурата / влажността на къщата до светлините и музиката. За максимален контрол на вашия имот, камери с висока разделителна способност са инсталирани в различни позиции, включително главните врати на имота. От съображения за безопасност на входа на комплекса е построена самостоятелна къща на охраната / охранителя. Предвид съгласието на собствениците, всички камери могат да бъдат наблюдавани в реално време денонощно от контролната зала. Лесният начин на живот и ежедневната функционалност са допълнително подобрени от екологичното оборудване за снабдяване с вода и енергия на резиденцията. Водата се съхранява на място и системата е програмирана да предупреждава собственика, ако нивото падне под зададена точка. Отпадъчните води се филтрират и се използват повторно в градините, свеждайки до минимум общото потребление. Накрая къщата е оборудвана с дизелов генератор, който може да осигури часове извън мрежата, преодолявайки, за съжаление чести проблеми с прекъсването на електрозахранването, особено през високия сезон.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


DAMCO ENERGY
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB