За продажба Строителен терен, Paleochora, Crete, Гърция, 73001 Chania

За продажба - Cod. 31096

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 400 m²
  • Номер на стая: au choix
  • Етаж: 200 m2

Общо на разположение за продажба площ: 18936 m2, разделен на парцели и терени. минимална площ на област: 400 m2, строителството коефициент: 0.8 (следователно възможност за изграждане на 320 m2 на партида от 400 m2). Районът горе сграда етаж трябва да бъде най-малко 50 m2 и неговите страни най-малко 5 м, а максималната разрешена височина е 10 м.
Разположен планински склон, между 40 и 100 m надморска височина, тези курсове са с прекрасна панорамна гледка към морето и малкия град Палеохора. Лице Изток земя не е зона за строеж (зона от НАТУРА, който трудно може да се продаде) от около 14000 m2 общо, което включва пещера и малка клисура. Paleochora е семеен курорт, но също така и административен център на областта. Има всички магазини, административни услуги, училища и здравни услуги. Това е малък град расте, напред индивидуален туризъм, а не от големите хотели "ол инклузив". В допълнение към модерни съоръжения, той предлага спокойствие, среда, в която да живее, приятен климат през лятото и зимата, а природата навсякъде: много плажове, подкрепени от планини, достъпни с автомобилен, пътища или по море.
Цена, за да обсъдят.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB