За продажба Строителен терен, Paleochora, Crete, Гърция, 73001 Paleochora, Chania

За продажба - Cod. 31312

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 400 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Обща площ на разположение за продажба: 18 936 м2, разделена на парцели и допълнително делима на партиди. Минимална площ за парцел: 400 м2, съотношение на площта на застрояване: 0.8 (изгражда се 320 м2 на 400 м2). Разположени на планина, на височина между 40 и 100 метра, парцелите предлагат прекрасна гледка към либийското море и малкия град Палеохора. На източната граница на продаваните парцели има незастроена площ от около 14 000 м2 (зона Натура, която не се продава), която се състои от пещера и малка клисура. Цената за тази земя е по договаряне.
Палеохора е малък град на югозападния бряг на Крит, на около 70 километра от град Ханя. Освен морски курорт, Палеохора е и административен център на региона. Там могат да се намерят магазини, предприятия, административни услуги, училища и здравни услуги. Палеохора е бързо развиващ се малък град, съсредоточен върху индивидуалния туризъм, а не върху масовия туризъм и големите хотели "all inclusive". Освен модерни съоръжения, градът предлага спокойна среда за живеене, с приятен климат както през лятото, така и през зимата, както и с много природни красоти. Многобройни плажове са достъпни пеша, кола или лодка, а известните туристически маршрути се намират на разстояние с кола.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB