За продажба Търговско предприятие, Paleochora, Crete, Гърция, Paleochora Chania

За продажба - Cod. 41276

  • Типология: Търговско предприятие
  • Област: 75 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: ground floor

Разположен на едно от най-популярните и невероятни места в Ханя, над хълм, предлагащ невероятна гледка към хипнотизиращите кристално чисти води и залеза, този кафе-бар / ресторант с обща площ от 75 м² и с капацитет от над 200 души общо, в изискан декор. Изпълнен с романтичната атмосфера на района, но и с усещане за статут и лукс. Перфектната възможност да закупите вече успешен бизнес!

Този успешен бизнес е утвърдено място за терени за всички възрасти и се простира на две нива: ресторантът в приземния етаж и кафе-барът на горното ниво.

Зоната на ресторанта се състои от закрита кухненска част, напълно оборудвана и напълно оборудвана с професионални устройства.

Външното пространство на ресторанта разполага с 30 маси с 4 стола, предлагащи зашеметяваща гледка към град Палеохора и морето.

Тази зона е покрита с пергола.

На горното ниво се намира кафе-барът, който е въоръжен с голям бар с високи столове във вътрешното пространство и много и удобна дневна зона на открито.

Вътрешното пространство има капацитет от 20 високи стола и се състои също с перално помещение. На открито има високи столове, маси и шезлонги, осигуряващи общо 60 души.

Това е един от баровете, които остават отворени, буквално през целия ден, и по-точно от 8 часа сутринта до 4 часа сутринта.

Той е в бизнеса от много години, което му позволява да създаде клиентела, както и най-добрата репутация сред баровете и ресторантите в Палеохора.

Кафе-бар-ресторантът за продажба в Палеохора е оборудван с 2 тоалетни.

Необходимият персонал е приблизително 9 души: четирима души в ресторанта, един барман и 4 сервитьори.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB