Под наем Стая, Atene, Athens, Гърция, Dardanelion 122

Под наем - Cod. 21664

  • Типология: Стая
  • Област: 82 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 3

Ние сме двама души и едно куче живее в голяма къща, затова решихме, че може би е добра идея да споделя за апартамент с международните roommies :) Ние използваме "просто разтоварени" от 2010 г. и до сега сме имали няколко roomates от различен страни: Австрия, Панама, Латвия, Сърбия, Турция, Бразилия и т.н. и ние пазим най-добрите спомени от всички тях.




Къщата е новопостроена и уютна и е разположен в Глифада (моля, проверете в Google, където е Глифада), сейф и богат район в близост до планината и морето. Има две хубави тераси с изглед към планината или част от морето и ние имаме поставени саксии с цветя и дървета. Имаме washine машина, съдомиялна, TV, CD и DVD плейър и разбира се Wi Fi. Можете да използвате всичко! Единственото нещо, което ние искаме, е да бъде нежен с тях :)




Ths стая има спалня, килер, малка масичка, фотьойл и балконска врата. Не е нужно да се притеснявате за възглавници, спално бельо и хавлии, защото ние имаме много от тях :)




Ако идвате в Гърция, за да научат езика, имайте предвид, че аз мога да ви помогна с обучението си, защото това е моята област: преподаване на древната и съвременна гръцка, история и латино на децата :)




Интересува? Прати ми ЛС:)




* Кратък престой е възможно *

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Realigro International
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB