За продажба Вила, Avlonari, Eubea, Гърция, ΘΗΣΕΩΣ 2

За продажба - Cod. 36542

  • Типология: Вила
  • Област: 374.850 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Авлонари е град, определен като традиционно жилищно селище, седалище на област Кеми-Аливери, разположено на 10 километра отвъд Муртери, който е най-големият непрекъснат плаж на Евия и малките заливи Каламос, Корасида, Калами. Тя е построена на нисък хълм, заобиколен от две малки реки с богата растителност, главно от равнинни дървета. Селището не е подходящо за туризъм, няма туристически услуги, на практика е място на изключителна резиденция. За разлика от крайбрежните съоръжения, животът протича автономно през цялата година, като магазините са близо, но извън жилищните райони.

Двуетажната пристройка е построена през 2002 г. с зидария в бетонна рамка и площ 232.05 кв.м. на парцел от 374.85 кв.м. Намира се в края на селището, с панорамна гледка, без опасност от влошаване на околната среда поради бъдеща намеса в жилището. Парцелът е издигнат от пътя с 4м. като гарантира максимална степен на личен живот.
Използваните материали идват от региона, по отношение на традицията и в съчетание със съвременните нужди. Обзавеждането е просто и се предлага заедно с къщата

До гаража стълбището води към градината. Оттам, един клон води към главния вход, а друг, на границата на земята, води към горния етаж, осигуряващ алтернативен външен достъп в допълнение към вътрешното стълбище.

Приземният етаж се състои от хол, кухненски бокс, баня и две спални. Вътрешното стълбище води към горния етаж. Подовете могат да бъдат напълно независими или с подходящи мебели да поддържат функционалните нужди на семейството.
Понастоящем приземният етаж се използва като хостинг пространство, а горният етаж е основното пространство поради отличния му изглед

Горният етаж се състои от дневна / трапезария, кухня, баня и една спалня.

Кухнята има достъп до задната веранда, където външното стълбище завършва.

В района са открити праисторически селища и в древни времена е имало активна дейност със селища в Сицилия. Най-старите исторически паметници, запазени в Авлонъри, са средновековната кула на върха на хълма и църквата на Аг. Димитриос, датиращ от 11-ти век, построен върху руините на древен храм на Артемида.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB