За продажба Вила, Ialysos, Rhodes, Гърция, Rodos Island

За продажба - Cod. 31667

  • Типология: Вила
  • Област: 980 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 2

Имотът се състои от:

- 5 нива с вътрешен асансьор

- 9 спални - 10 бани - 3 пълни кухни

-2 Кухни

-3 основни салона

- 5 малки салона - Мраморна облицовка на пода, стълби и стълбове - Масивна дървена облицовка в гардероби и рамки за вратите - 5 Вградени шкафове

- Централно отопление и климатизация във всички помещения - 3 камини

- Големи тераси с фантастична гледка към морето - 2 зони за развлечение

-2 бара

- Басейн

- Голям гараж и външен закрит паркинг

- 2 перални машини

- Голяма градина с чешма

- Голям вътрешен двор

- 10 минути път с кола от летище или пристанище

Тип имот: Жилищна вила

Размер на имота: 980 м2

Площ на парцела: 2280 м2

Дялове: 1

Година на построяване: 1995 г.

Местоположение: Ialysos, остров Родос, Гърция
Описание на имота

В една от най-известните и социални райони, на пешеходно разстояние от морето, в предградието на Ialysos можете да се насладите на тази изключителна вила. Зад каменната оградна стена се намира величествена градина, състояща се от тропически дървета и други редки растения, голям плувен басейн и други външни съоръжения като барбекю, бар на басейна и огромни закрити вътрешни дворове за удоволствие и забавление на гостите. Градината е професионално озеленена и включва скрито осветление за великолепен ефект през нощта.

Интериорът на вилата е с обща площ от 980 м2 и е разделен на 5 нива, включително сутерен, партер, първи етаж, втори етаж и таванско помещение.

Сутеренните и приземните нива са общи части, а от първия етаж нагоре резиденцията е разделена на две отделни жилищни помещения, които могат да бъдат използвани поотделно от две различни семейства и могат да се използват самостоятелно. Мазетата с площ от 300 кв. М. Се състоят от паркоместа, складовите помещения, пералните помещения, банята, централното отопление и климатика и напълно самостоятелен апартамент с дневна и напълно оборудвана кухня. Приземният етаж е открит район (Пилотис), в който се намира Главният вход на сградата с асансьора и гостуващ апартамент от 60 квадратни метра. От приземния етаж има великолепен вход със стълби и асансьор (с боядисана стъклена облицовка), който води до къщите, където се намират богатите дневни стаи - големи трапезарии - кухни и спални. Таваните са малка изненада. Те са истински подслон за младежи и възрастни за игри или за учене. Трябва да се отбележи, че цялата конструкция е направена от висококачествена конструкция със специални материали, които са закупени от цял ​​свят.

Имотът може да бъде извлечен в по-малки изпълнителни апартаменти, които могат да се използват за луксозни почивки със СПА съоръжения, идеални за висококачествени финансови лица или семейства, членове на изпълнителни клубове и бизнес пътници, които оценяват лукса и комфорта. Възможно е да използвате имота и за споделяне на време. Тази съществуваща среда на луксозния лукс се намира на 10 минути път с кола

Известното пристанище на Родос, извън стария замък, където всички сухи яхти и знаменитости се прибират по време на престоя си на острова. Летището се намира на 10 минути от вилата и има международни полети всеки ден. Освен това всички 5-звездни хотели се намират в близост до вилата.

местоположение

Ialysos се намира на 8 километра от град Родос, в северозападната част на острова. Характеристики на този район са луксозните хотелски единици и красивите неокласически къщи с палмови дървета на централния булевард. Районът има важен археологически интерес, тъй като е обитаван от праисторически времена. Древният град Ialisos, един от трите най-големи древни градове на острова, се простира до хълма Filerimos, където е акрополът с паметници на архаиката. Остров Родос е гласуван като една от най-добрите туристически дестинации, като един от нейните известни 7 чудеса на света е Колосът на Родос.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB