За продажба Вила, Kythira island, Peloponnese, Гърция, HYDRA

За продажба - Cod. 30968

  • Типология: Вила
  • Област: 284 m²
  • Номер на стая: 2-3
  • Етаж: 2-3

Splendid вила на идиличен остров
На тази идилична защитен остров (наследство), където моторизирания транспорт е забранено от закона и където всички обращение се извършва от краката или с муле, тази обособена и напълно обзаведен имот се предвижда върху неговите многобройни тераси панорамен дъха град- & изглед към морето в изгрев и залез.
ТОВА Е AAA-МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ едва за HAPPY няколко.
Построен през 2009 г. с най-добрите материали и безупречно завършен, всички съвременни технологии, включени, тя гарантира лукс и комфорт в пълен природен тишина, все още с възможност за контакт с външния свят.
Къщата е лесно постижимо при 15 пеша върху гладка и нежна път наклон (8 ', за да слязат в пристанището), това е в противоречие с други къщи понякога е много трудно да се постигне за по-възрастните хора.
Тук човек може да остане малко или по време на дълги периоди, самостоятелно или с гостите, за да си почине от, мисля нови стратегии или просто парти.
На обитаем повърхност един от 160m² установи, 2 големи дневни (1 на партерно ниво, 1 под сводовете), 2 комфортни бани и 2 спални. Изобилие от пространство, за да се организира третото един.
Напълно оборудвана кухня (SMEG), готвене на газ и електроенергия, мокро помещение с пералня и сушилня на.
Изобилие от съоръжения за съхранение, мебелите вътре, както и извън е изискан от най-висока класа (идва от Zanotti, B & B и т.н.) и е в отлично състояние; в цената.
Изключително добре изолация, 3 климатика, шведски печка STUV В и вътрешните щори за двойно остъкляване предвиждат постоянна благополучието на климата; както за екологията 18.000 L казанче рециклира дъждовна вода и отпадъчни води е свързан с централата за обезсоляване.
Първи тук е много оскъдна и ново строителство са почти забранена; този имот остава на 284 m² земята, точно пред входа на църквата, не рискува, че новите къщи ще блокират гледката. Нито ще масовия туризъм модификация на този спокоен остров; все още може да има шанс, че един е поканен да съдейства на сватбата на международна знаменитост в една от църквите ...
Heli могат да кацат на футболния-област съвсем наблизо.
Финансово говорил е тази сделка: дамата на къщата е погледна за други хоризонти и за тях определя цената под нейната пазарна стойност. Постоянното покачване на стойността си е тук гарантирана.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB