За продажба Вила, Paralia Katerini, Katerini, Гърция, 3rd km Katerini-Paralia

За продажба - Cod. 25577

  • Типология: Вила
  • Област: 500 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 3

Имотът е на около 2 километра от морския бряг.
Вила от около 500 кв.м, построена през 1993 г. и наскоро частично реновирана. Тя е построена на три нива, свързани с мраморно стълбище. В полу-сутерена има затворено паркомясто, котелно помещение, складово помещение, пералня - стая за гладене със складови шкафове, библиотека за игри, стая за гости, баня и кухня. Тя позволява достъп до задната част на имота, където са разположени басейнът, овощните дървета, вилата на охраната и оранжерията. Първият етаж се състои от едноетажна антре - зала за хранене, приемна с камина, трапезария, отворена кухня / всекидневна (отделена от плъзгаща се врата, в кухнята има втора врата към градината), тоалетна с вестибюл. Първият етаж се състои от стая за игри, която позволява и други начини на ползване (хол, фитнес зала, както е в момента), 2 спални с 6 панелни стени, баня и още една спалня, състояща се от две отделения
врата), гардероб с гардероб, баня с джакузи и 6-панелни стени.

Околният район е с площ от 7 500 кв. М., Включващ каменни плочи Karystos, плувен басейн, растителна зала, водна сондажна помпа, зеленчукова оранжерия, овощни дръвчета, декоративни високи дървета (смърч, магнолия, евкалипт, палмови дървета и др. ), храсти (рози и др.), билки (лавандула, розмарин и т.н.) и пълно покритие на тревата. На територията на парцела има автоматизирана напоителна система и външно осветление, съчетаващо високи стълбове и градинско осветление с ниска височина. Ограждането е от видим стоманобетон с железни парапети и позволява един вход за пешеходци и един за автомобили с автоматична плъзгаща се врата. Целият парцел е покрит от съвременна алармена система.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB