За продажба Вила, Syvota Bay, Lefkada, Гърция, Sivota

За продажба - Cod. 23791

  • Типология: Вила
  • Област: 95 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Island: Лефкада е остров в Йонийско море с най-впечатляващите и девствени плажове в света. Egremni плаж се гласува година след година, като топ 5 плаж в световен мащаб чрез медии като CNN и Гардиън. Syvotas Bay е малко живописно рибарско селце с една от най-атрактивните райони за Вили в Лефкада, изградени около него. В невероятно естествено пристанище е оживен с ветроходни лодки почти през цялата година и рибарите донесе прясна риба дневно в продължение на таверните и да бъдат разпродадени на рибарски лодки.

Сюжет: На великолепен парцел от 4000 кв.м., с изглед към двата Syvotas Bay и Йонийско море, включително островите Итака, Arkoudi и Atokos. По-малко от 100 метра от брега на морето с изглед към входа и ветроходни лодки, влизащи и излизащи от Syvotas Bay.

Това е най-малкият и най-управляеми Вилата с две много големи спални на приземния етаж с дрешници и светлина навлиза двете стаи. Има джакузи, душ и пералня в този етаж.

Първият етаж се състои от кухня с и втора баня, която обслужва посетителите. В хола има прекрасна панорамна гледка от вътре на Итака и Кефалония на югоизток и пристанището на Запада. Диванът е идеално разположен за улов на панорамни гледки от големите прозорци. A дървена веранда палубата води до голям плувен басейн 6x9 безкрайност. На поляната около басейна е идеалното място за заклещени наоколо, да играете и да улов някои слънце.

Екстри: Частен басейн, дървени подове, камина, свързани в мрежа на жилищата, състояние централна климатична и дървена басейн палубата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB