За продажба Двустаен, Kallithea, Halkidiki, Гърция, Kallithea

За продажба - Cod. 28521

  • Типология: Двустаен
  • Област: 64 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2-3

Αpartment No6, Калитеа
Местоположение: Апартаментът се намира на главния път на Калитеа, най-популярната село на полуостров Касандра в Халкидики, на 200 метра от централния плаж. Калитеа е модерен търговски и космополитен курорт, добре известен със своите исторически и археологическо наследство, красиви плажове и интензивен нощен живот. В селото има цялата необходима инфраструктура (магазини, ресторанти, кафенета, барове), необходимо за приятни и забавни празници и комфортен престой през цялата година. Разстоянието от град Солун и летището е на около 85 km.
МВР: Съвременният апартамента (64 m2) се разширява повече от две нива, на първи етаж и таванско помещение. Първият етаж се състои от спалня, баня с душ / тоалетна и всекидневна, с кът за хранене и напълно функционален кухненски бокс. Таванското помещение се състои от спалня и баня с душ / тоалетна. Апартаментът е с отлична топло- и звукоизолация. висококачествени строителни материали, използвани в апартамента (дърво, стъкло и алуминий) са влага, устойчиви и трайни във времето, отговарят на европейските стандарти за качество. Подът е покрит с големи мраморни плочи. Банята, която е постлан с керамични плочки, има просторна душ кабина и устойчиви таван гипсокартон влага. Апартаментът може да се закупи напълно обзаведен, за съответната цена.
Открити площи: Апартаментът разполага с балкони в предната и задната страна. В задната част на приземния етаж има общ басейн с площ за шезлонги.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB