За продажба Къща, Marathokampos, Samos, Гърция, Marathokampos

За продажба - Cod. 43407

  • Типология: Къща
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 2 bedrooms 1 living
  • Етаж: 2

Продава се прекрасна къща в Самос, идеална за ваканционен дом или постоянно пребиваване. Имотът се намира в тих и зелен район на Маратокампос, достъпен с кола в рамките на селището. Разполага с 99кв.м вътрешно пространство, конфигурирано на две нива с вътрешна стълба. На приземния етаж има модерна и функционална кухня с места за вградени електроуреди, светла всекидневна и подобна трапезария, както и баня с вана. На първия етаж има две просторни спални с гардероби, климатик и прекрасна тераса с неограничен изглед към природата и околността. Имотът разполага и със складово помещение, блиндирана врата и самостоятелно отопление на нафта. Приземният етаж е изграден от камък, а първият етаж е изграден като мансарда. Ремонтиран е с висококачествени материали и вкус. Цената е ----евро и е по договаряне и без брокерско възнаграждение.

Тази къща е отлична възможност за всеки, който обича природата, морето и спокойствието. Намира се в търсен и развиващ се туристически район на Самос с богата история, култура и природна красота.

Информация за контакт и проява на интерес:

За повече информация и уговаряне на час за оглед на имота можете да се свържете с мен на посочения по-долу телефон или да ми изпратите съобщение. Ще се радвам да се видим лично и да ви покажа тази уникална възможност да притежавате свое кътче сред природата.

Не пропускайте тази възможност!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB