За продажба Къща, Pyrgi, Khios, Гърция, ts

За продажба - Cod. 39932

  • Типология: Къща
  • Област: 5092 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Парцел за застрояване и Идеална фамилна резиденция

Хиос се намира в Североизточно Егейско море. Известен е като едно от най-вероятните места за раждане на Омир, а също и древните математици Хипократ и Енопиди.

Островът е много близо до крайбрежието на Мала Азия, само на 3,5 морски мили от нос Пунта до Еритрея във вътрешността на Чешме. Това е петият по големина гръцки остров (904 квадратни километра) с брегова линия 213 километра и население от 54 000 души.

Регионалното звено на Хиос включва островите Хиос, Псара, Антипсара и Ойнус.

Хиос е планински остров. Няколко долини са оформени в южните и източните райони на острова. Планина Пеланео гледа към северната част на острова, като най-високият връх е Profitis Helias, на 1.297 m. Остров Хиос е известен със своя живописен пейзаж, а също и от средиземноморския климат, с меки зими и редки валежи през лятото. Често има ветрове от северо-северозапад, а средната температура през лятото варира между 24 - 26o C (75,2 - 78,8o F).

Основните местни продукти са мастика, цитрусови плодове, зехтин, смокини и вино. Chios мастика е уникален продукт.

На този красив и приказен остров се намира идеалната ни резиденция.

Резиденцията може да бъде реконструирана и използвана за професионални цели точно като хотелска или дори въздушна резиденция. Поради парцела, гръцкият закон позволява на собственика да строи всяка друга сграда, която продавачите желаят. Също така продавачът може да притежава „Златната виза“ поради инвестицията.

Земята е с обща площ 5091,58 квадратни метра и е застроена в съответствие с действащите разпоредби. Коефициентът на структура е 0,2% с потенциала на застрояване в площ от 1010 квадратни метра. Имотът се намира в Пирги от Хиос в местоположението на Агиос Исидорос. В земята е включена двуетажна сграда с 80,45 кв.м всеки етаж. На първия етаж резиденцията включва хол, кухня, баня, 1 главна спалня и 1 спалня. Долният етаж може да бъде реконструиран според желанието на собственика.

Земята също е пълна с дървета като 107 мастика, 1 бадемово дърво, 1 нар, 2 смокинови дървета, 9 маслинови дървета, 19 корена лозя.

Резиденцията се намира на 300 метра от селото и основното училище, на 150 метра от здравния център, на 500 метра от музея на мастиката, на 25 км от столицата на Хиос и летището и на 5 км от най-добрите плажове на остров Коми и Emporio. Плаж Коми е разположен в югоизточната част на острова, на 6 км от традиционното село Коми и на 30 минути от град Хиос. Това е голям пясъчен плаж, със съоръжения като чадъри и шезлонги. Можете също така да наемете велосипеди, канута и други водни игри.

По време на големия сезон популярните кафенета, барове и таверни правят Коми много популярна дестинация.
Emporios е живописно малко пристанище, станало известно заради близките морски курорти Мавра Воля. На малко разстояние от пристанището има три последователни залива с наситено тъмносини води. Точно зад нас има резки високи хълмове. Черните камъчета и дивата природа са резултат от вулканичната активност на далечното минало в района. Плуването в Мавра Воля е преживяване, което не трябва да се пропуска!

Друга причина да посетите района е археологическият обект, който наскоро беше отворен за публика. Селището на Акропола и неолита от 6 и 7 век пр.н.е. е отворен за обществеността след приключване на разкопките и проучванията, проведени от Министерството на културата. Изкачването на Акропола си заслужава усилията, тъй като при достигане на върха сте възнаградени с великолепна гледка. Акрополът е достъпен и за хора с увреждания.

Налични са 2 видеоклипа, които могат да бъдат изпращани по имейл на заинтересованите.

Общата цена е 630 000 евро, но може да бъде по договаряне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB