За продажба Къща, Xylopoli, Thessaloniki, Гърция, Xylopoli

За продажба - Cod. 43422

  • Типология: Къща
  • Област: 320 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

за продажба в Ксилополи, Солун. Година на строителство 2010. Първи етаж 150 кв.м с голям хол и енергийна камина на дърва, с въздуховоди, разпределящи топлината в помещенията и радиатор с котел на пелети, самостоятелна кухня с трапезария, складово помещение - перално стая, алуминиева дограма със стъклопакет и паравани във всички, сенници на верандата, слънчев бойлер, 2 блиндирани врати, голяма баня с ъглова вана и собствен балкон и по-малка тоалетна с душ, три големи спални, едната с тераса. Големи балкони с невероятна гледка. Блиндирана врата води до долния етаж с вътрешна стълба, но има и външен вход на партера 170 кв.м, с котелно помещение на пелети, гараж с автоматично отваряща се врата, желязна дограма с предпазни решетки, инсталация за радиатор. Централна канализационна система. Около къщата има стени с ограда, овощни дървета и декоративни растения, зеленчукова градина.
Може ли купувачът да използва имота като две отделни къщи.
Местоположението на къщата е в централната част на селото на площада, на 5 км от разклона Солун - Серес, изометрично на 45 км от Солун и 45 км от Серес, на 30 км от Лагада и на 95 км от морския бряг. Ставрос от Солун. Около селото има много зони за отдих с басейни, ресторанти, развлечения, занимания за деца, коне за езда. Здравословен климат без влага, селото има ежедневен транспорт до Лагада и Солун. Разполага с таверни, супермаркети, църкви, месарници, кафенета, заведения за бързо хранене, детски площадки, основно училище, гимназия, аптека, селска клиника, закрит фитнес, пекарна, поща ЕЛТА, Кметство, Център за обслужване на граждани.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB