За продажба Тристаен, Prinos, Thassos, Гърция, Prinos Thasos Greece

За продажба - Cod. 27718

  • Типология: Тристаен
  • Област: 55 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Апартаменти на 55sqm на остров Тасос

Апартаментите са с площ от 55 кв.м. Те се състоят от една единствена пространство всекидневна с кухня и могат да бъдат проектирани, при поискване, с 1 или 2 спални. Те също така разполагат с баня.

В стандартното оборудване са включени: дрешници във всички спални, килер, двойно действащ климатик, за топлина през зимата и прохлада през лятото и слънчеви бойлери. Апартаментите на горния етаж разполагат с веранда, която е засенчена от дървена пергола, която е идеална за безгрижни релаксиращ и грантове прекрасна гледка, докато тези на приземния етаж разполагат с 140sqm градина. Около комплекса има много място за паркиране.

Селището се състои от 23 сгради, които се разработват в село "Принос", на остров Тасос.
Тя е само на 1.5 км от "Скала Принос", пристанището, която свързва острова с ферибот лодка с Кавала и около 18 км от столицата и главното пристанище на о-в Тасос, Лименас, където фериботите пристигат от Керамоти.
 
Много красиви пясъчни плажове, които са километра дълги, се намира в района. Морето при някои от тях е много плитко, следователно идеален за малки деца.

Районът около Принос е популярна дестинация за туристи от десетилетия. Хотели, апартаменти и стаи под наем, ресторанти, механи, супермаркети, възможности за развлечение, културни събития, дейности за свободното време и т.н. са на разположение в тази част на острова. Принос се намира между югозападната и североизточната част на остров Тасос, където някои от най-добрите плажове на острова са домакин.

Принос е оживено село през цялата година. Населението му е 1500 постоянни жители. Селото разполага с магазини, медицински център, училище и седмичен отворен пазар, следователно настаняване в комплекса е възможно през цялата година. Комплексът се намира в края на селото, в един особено тих и спокоен район, с много лесен достъп от главен път на острова.

Всички сгради в комплекса се отличават със своите естетика и техния архитектурен дизайн, които съответстват на традиционния стил на острова, докато само висококачествени материали се използват и всички сгради са оборудвани с отлична външна топлоизолация, базирани на най-новите стандарти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB