За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Marathia, Zakynthos, Гърция, Limni Keri

За продажба - Cod. 24600

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 5000 m²
  • Номер на стая: 16
  • Етаж: 1-2
  • Състояние на сграда: Excellent

РЕСТОРАНТ С ДОПЪЛНИТЕЛНА КАМЕННА КЪЩА.
Местоположение: ЛЕМНИ КЕРИ, ВЪН В МОРСКИЯ ПАРК ЗАКИНТОС.
Луксозни облицовки - Прекрасна гледка към залива на костенурките.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА СТРОИТЕЛСТВОТО В:
- ВИЛА на 2 етажа с басейн
-2 АПАРТАМЕНТИ С ОТДЕЛЕН ДОХОД
- ХОТЕЛ ОТ 800 М2

СТРУКТУРА
Сградата, чиито работи са започнати през 1994 г. и завършени през 2003 г. с изграждането на паркинга и къщата отдолу, е построена върху непокрита собственост с площ около 4 300 квадратни метра, повече от половината от които са засадени с десетки растения, овощни дървета от различни видове и над 30 маслинови дървета (две от които са на възраст над сто години). Отвъд държавния път отдолу има непокрит имот от 500 кв.м, граничещ с маслинови дървета. Има връзки за електропровода (трифазен (380 волта), телефон и вода (общинско водоснабдяване). Има и 1600 литров цилиндър за пропан-бутан (течен пропан).

Главният вход представлява кратък участък от частен път, който свързва общинския път с паркинга. Има втори горен вторичен вход: вход за „обслужване“ с пълна услуга, който ви позволява удобно да извършвате всички зареждания, товаро-разтоварни операции и т.н.

Автомобилният паркинг е проектиран на две нива и е проектиран в "пръстен", за да позволи лесно маневри за влизане и излизане. Той е с капацитет от около 35 паркоместа. Има гараж за пергола. Чрез стълбище веднага влизате в къщата и впоследствие до терасата на ресторанта, от която имате прекрасна гледка към залива на костенурките отдолу.

РЕСТОРАНТА
В момента ресторантът La Bruschetta има капацитет от около 150 места, разпределени до голяма степен между основна тераса и две други по-малки тераси, едната от които е на горното ниво. От всяка точка имате прекрасна гледка към залива и околните хълмове.
Част от основната тераса е покрита от пергола, отчасти с прозорци, което по този начин ви позволява да извършвате дейността дори и в по-студените месеци. В този случай капацитетът е около 50 места.

Терасите са изградени по такъв начин, че да могат да се настанят и събития като сватби, рождени дни, бизнес вечери и др. и двете да получат пространства за хранене с определено уединение чрез игра на колони от перголата, които разделят масите. Двете тоалетни са разделени на мъже / жени с отделни съблекални.
Кухнята на ресторанта (приблизително 55 кв.м) е оборудвана, удобна и ефективна. В кухнята има студена стая и баня с душ за персонал. Отзад има покрита тераса от около 30 квадратни метра. използва се за обработка, релаксация за персонала и др. Отвън, в съседство, има още 2 стаи (едната от 15 кв.м., използвана като килер, другата от 13 кв.м. Снабдена с баня с душ и тоалетна. Използвана като съблекалня за персонала).
Ресторантът е свързан с общинския акведук и има резервоар (в стоманобетон) с вместимост 15 м3, изграден под пода на кухнята.

За изграждането на сградата са използвани материали като местен камък, ковано желязо, кипарисови греди и др., Всички подкрепени от солидна антисеизмична стоманобетонна конструкция.
Над 18 000 ръчно изработени открити тухли бяха използвани за колоните и различните външни стени в занаятчийска пещ на острова. За подови настилки на терасите (приблизително 200 кв.м) са използвани "старинни розови" естествени мраморни плочки (30х30 см) от фирмата "Кото Венето" от Тревизо.

ЖИЛИЩА
Къщата е проектирана и построена в традиционния стил на острова.
Той е с площ над 120 квадратни метра. разделен на: вход, веранда от 35 кв.м. с изглед към морето, хол от 30 кв.м с ъглова камина и отворена кухня на горното ниво, малък килер под стълбите, коридор с вграден гардероб от 10 кв.м, баня с душ, спалня от 12 кв.м. с вграден гардероб и балкон, още 25 кв.м спалня с 12 кв.м веранда., друга баня с душ, 15 кв.м вграден гардероб., още 10 кв. килер.
Топло е през зимата, тъй като е изградено изцяло с открити каменни стени отвън и отвътре с ширина 50 cm. докато таваните са в дърво с кипариси. Покривите са вентилирани и изолирани със специални термични материали.
Средната вътрешна височина е m. 3,00 прибл. Има хидравлична и електрическа подготовка за отоплителната система (под верандата е създадено помещение за възможно инсталиране на котела). Във всяка стая има климатична система с термопомпа.
Къщата също е свързана с общинския акведук и има казанче (в стоманобетон) с вместимост 12 м3, разположено под верандата.

СГРАДАТА, РЕСТОРАНТА И ДОМА, СЕ РЕАЛИЗИРАХА ПО ПРАВИТЕЛНИ ПРАВИЛА. ВСИЧКО СГРАДА НА СГРАДА СЕ ИЗПРАЩА.


РЕКЛАМА "

След много и внимателни проучвания Nino, през последните години реши да направи известна брускетта и рекламирана чрез следните средства за комуникация:
местна телевизия, местно и регионално радио, местни и национални периодични издания, интернет.

СЪОБРАЖЕНИЯ

Клиентите на Bruschetta винаги са били подбрани и качествени.
Като се има предвид местоположението му, потенциалът е отличен по отношение на инвестициите и оборота (който винаги е бил във възход, с изключение на общата криза през 2004 г., в която имаше спад от само 8%), като се отчита и възможността за дръжте съоръжението отворено през цялата година, като се има предвид належащото търсене от редовните клиенти.
В допълнение, Олимпийските игри в Атина през 2004 г. донесоха увеличение на туризма и инвестициите не само на национално ниво: самото гръцко правителство се съсредоточи сериозно върху Закинтос, правейки инвестиции в изграждането на новото международно летище, новото пристанище, новото болница, с подобряването на нови средства за комуникация до и от острова (Закинтос от няколко години е свързан с всички европейски страни, както и с Израел, Бохемия, Финландия, Швеция и др. с редовни и чартърни полети).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB