За продажба Вила, Akrotiri, Crete, Гърция, STAVROS, CHANIA

За продажба - Cod. 41270

  • Типология: Вила
  • Област: 550 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 0

Тази вила за продажба в Акротири, Ханя се намира само на няколко метра от плажа. Вилата е голяма, разполага с 6 спални, 10 бани, фитнес зала, сауна, билярдна зала с бар и много други. Външната площ на имота е фантастична, тъй като градините са изцяло озеленени, басейнът е с площ от 80 кв.м., а също така има зона за барбекю и фонтан. В парцела има и две места за паркиране. Балконите са наистина големи и предлагат гледка към море, планина, плюс гледка към басейна. Вилата разполага с всичко, което човек може да си представи, на закрито и на открито. По-конкретно, има следните удобства: централно отопление, климатици, сателитна телевизия, маса за пинг-понг, напълно оборудвана кухня с висококачествени уреди и цялото обзавеждане на къщата. Също така, много просторни зони за сядане и хранене, както отвътре, така и отвън, мраморни стълбища, реновирани бани, всякакви градински мебели и място за детска площадка.
Всичко по-горе прави имота идеален за целогодишна резиденция или за превръщането му в имот под наем, който може да побере повече от 10 души, предлагайки луксозни и зашеметяващи гледки

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB