За продажба Вила, Kassandra, Halkidiki, Гърция, Nea Skioni

За продажба - Cod. 28032

  • Типология: Вила
  • Област: 155 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Продажбите от собственик, без посредници.
Необичайно красивото място в Халкидики, на полуостров Касандра, в село Скиони, продават много удобен, уютен и комфортен дом, който може да се използва както за постоянно целогодишно, както и за почивка шик. Къщата се намира точно на ръба на Егейско море .Преди по-малко от 1 метър. В невероятно зелена и Pestryaev бунт на ярки цветове парцел от 1200 m2, оборудвани с автоматична система за поливане, е екзотична градина, които растат 12 маслинови и овощни дървета, 5, както и прекрасна лозе. Парцелът предлага незабравима гледка на Олимпийските планини. Също така на сайта е настроен gidropull за 8 души за пълна релаксация и качествена почивка от шума и стреса. Къщата е с монолитна т / т конструкция, външни стени от тухли. Общата жилищна площ на 155m2. На приземния етаж има хол, кухня, баня и красива камина. На втория етаж има 2 уютни спални, стая за отдих, джакузи и просторна тераса площ от 9 кв. М, с прекрасна гледка към морето. Не е далеч от основната къща е къща за гости, с жилищна площ от 26 квадратни метра, която в допълнение към спалните и баните има и лятна кухня с барбекю шик.
И двете къщи са напълно обзаведени и готови за по-удобно, приятно, на живо. Целият комплекс е построен през 2007 г., а през 2012 г. извършва козметичен ремонт. Фасадите на двете сгради са шпакловани и боядисани, покривът е направен от високо-технологични глинени плочки. Котелът, който работи на дизелово гориво, осигуряване на топла вода и отопление. И двете къщи са климатизирани, като ви позволява да се поддържа комфортен климат през цялата година.
През август 2012 г., всички документи за имота приведени в съответствие с последните промени в гръцкото законодателство.
Като хубава екстра, може да се отбележи, че от едната страна на парцела е красива маслинова гора, от друга страна, съседите са много тихи и интелигентни хора от Москва и Санкт Петербург.
Този компактен, но в същото време просторен и комфортен дом с десния великолепно място на ръба на Егейско море ще предизвика ярки положителни емоции, дори и в най-взискателните и изискания мъж.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB