За продажба Вила, PSICHIKO, Attica, Гърция, 7, STADIOU

За продажба - Cod. 28308

  • Типология: Вила
  • Област: 1125 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 230

Пишем, за да ви информира за имот, който е вече на разположение за продажба, които могат да представляват интерес за вас или някой от вашите контакти.
Имотът се намира в Palaio Psychico (D "зона) в Атина и го включва земи от 1125,25 м2 и едноетажна жилищна сграда от 234,65 м2. Сградата е завършена през две фази: първата фаза през 1960 г. (174,65 м2), а втората през 1990 г. (60 квадратни метра), когато също цялата сграда беше напълно реновирана. Неговата пазарна стойност се оценява на ~ 3.5М € и има съотношение на пода площ от 0.6.
Имотът съчетава крайградски среда на Palaio Psychico с уникална близост до центъра на Атина, както и лесен достъп до основните градски артерии, водещи извън града и до летището. Palaio Psychico, с неговите предимно зелени околности и лесен достъп до всички основни услуги и транспорт, е идеалното място за висок клас жилища. В същото време, благодарение на уникалния сигурността, че районът се радва и удобното си местоположение, се предпочита най-вече от посолства, дипломати и други често пътуват и пътуващи професионалисти и личности.
Площта на сегашната сграда е 234,65 м2, но като се има предвид площите на имота, заедно с неговото съотношение етаж-област, тя дава възможност за до шестстотин седемдесет и пет милиона кв. М застроена, по този начин предлага значителни възможности за бъдещото му използване. Приложено ще намерите карта с местоположението на имота, както и снимки на вашата информация.
Надяваме се, че тази комуникация ще бъде полезна за вас или всяка друга организация или лице на вашата страна. Ако потенциално заинтересована страна идва на вашето внимание, Ще се радваме, ако бихте могли да предава информацията, или ако можете да ги обърнете към нас, за да представят разяснения или информация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB