За продажба Други (жилищни имоти), Athens, Attica, Гърция, Agious Thedorous, Attica

За продажба - Cod. 36701

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 556 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Къща за продажба в Гърция, разположена в "Agious Theodorous", един от основните туристически атракции в страната. Къщата се намира в близост до морето, а също така и на планинския лъч. Прекрасно място за живеене и почивка, с перфектен климат през четирите сезона. Целият район има вили и там живеят много гръцки обществени фигури.
 

Данни за наследството:

Повърхността на имота_680 m2

Повърхността на вилата е 110 м2

Повърхността на помещението_14 m2

Повърхността на градината е 556 м2

 

Къщата се продава напълно обзаведена с мебели, инсталирана алармена система, акустична изолация, топлоизолирана, хидроизолирана, алуминиева дограма от най-добро качество с двойно стъкло.

Къщата има и много ценни предмети. Купувачът, заедно с мебелите, ще притежава и други предмети (като: сърф, 2 планински велосипеда, моторна лодка, ремарке с дължина 4,5 метра, олимпийски тип ветроходна лодка). В къщата има две водни отлагания, използвани за напояване на градината (за да се избегне използването на питейна вода), инструменти и оборудване за градинарство, помпи за поливане, система за приготвяне на алкохолни напитки, две дървени и метални бъчви и др. Също така е включена в продажба малък автомобил Fiat 1.1cc Cabriolet, който е в продажба, за да помогне на семейството за ежедневните пътувания и услуги.)

Къщата е на два етажа. На приземния етаж е разположена основната всекидневна и разполага с камина, напълно оборудвана кухня, тоалетна и други удобства. Междувременно вторият етаж в момента е ателие (заради професията на собственика, който е художник), а също и спалня.

Градината е заобиколена от декоративни дървета с височина над 4 метра (над 20-годишна възраст) и маслинови дървета (на повече от 100 години), 3 лимонови дървета, 3 портокалови дървета и едно мандариново дърво. Земята на градината е богата и е в състояние да отглежда всякакъв вид дърво и зеленчуци, което ще ви позволи да засадите био продукти в собствената си градина.

Имотът се намира на 65 километра от Атина, което е само 35 минути пътуване от града. Имотът е на 20 километра от Коринос или на 10 минути.

Също така термалните води на Лутраки, известни с лечебния им ефект, са само на 20 километра.

По крайбрежието, където се намира къщата, се намират много острови, които са туристическа дестинация, като Порос, Аигина, Агистри и др., Които лесно могат да бъдат посетени с лодка.

Мястото е идеално място на морския бряг в един от най-добрите и най-туристически плажове в Европа.

Цената на имота: 305 000 евро (по договаряне)

Брокерът и настоящият собственик на имота ще бъдат на разположение на купувачите за цяла година след покупката, за да улеснят уреждането, контакта с трети лица в района и да помогнат за управлението на имота по възможно най-разумен и икономичен начин.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB