За продажба Къща, Marathonas, Attica, Гърция, Dikastika

За продажба - Cod. 23171

  • Типология: Къща
  • Област: 1081 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 7

Изключително рядка възможност за придобиване на прекрасна къща с отлично местоположение. Една много красива и нова, къща със 7 спални от 380 кв.м. в Dikastka, в уникалното областта на Schinias залив, който се намира в непосредствена близост до известния град Маратон (~ 45 км от центъра на Атина). Общият лично Парцелът е 1081кв м.

Приземният етаж се съдържа отделен апартамент с две спални, кухня и баня с тоалетна. Вътрешният гараж е също на партерния етаж.
Първият етаж се състои от голям хол, трапезария, кухня, кабинет / офис помещение и санитарен възел. Вторият етаж се състои от четири големи спални, които са навсякъде собствена.

Външните стени на имота, както и оградата на парцела са изцяло облечени в естествен камък.

Имотът разполага с изключителни гледки и района се характеризира с определена степен на изключителна природна красота. Той се намира на няколко метра от морето и на Националния парк на Schinias. Паркът се състои от влажните зони, крайбрежна борова гора, сладководно пролет, на полуостров, на хълм и прекрасна залив. Този район е заобиколен от най-важната крайбрежна екосистема в Атика. Паркът съдържа също олимпийски гребане центъра на която започва дейността си през 2004 г. и е домакин на гребни събитията от Олимпийските игри в Атина. В исторически план, площта се идентифицира с бойното поле при Маратон, който е в непосредствена близост.

Районът на залива Schinias е само на 40 минути от летището, на 20 минути от пристанище Рафина (с връзки към островите Миконос, Тинос, Andros) и на 30 минути от крайградски жп свързване с Metro Атина и си отиват чак до Коринт. Центъра на Атина е само около един час с кола.
 
Имотът се нуждае само от малко вътрешна работа, за да бъде завършена. Той е снабден с електричество, вода и съоръжения за биологично пречистване на отпадъчни води. Освен това, инфраструктурата е подготвен за инсталиране на слънчеви панели за производство на електроенергия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB