Под наем Къща, Chania, Crete, Гърция, Parodos 4i Sarpaki

Под наем - Cod. 23055

  • Типология: Къща
  • Област: 90 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 3

Гърция - Крит - Майрън HOUSE традиционна къща под наем в Chania Old Town
Ханя: под наем в историческия квартал на художници традиционна къща (90 кв.м.). На три нива плюс тераса. Къщата е реставрирана с изключително внимание към детайлите и се състои от дневна, кухня, две спални (4 легла) и баня с тоалетна. Гостите имат достъп до цялата къща. B & B услуга е възможно. Минимален престой от 3 нощувки. Отворен целогодишно.


Майрън House е традиционен дом реставрирана с любов до последния детайл, сгушена в сърцето на Стария град, далеч от тълпите туристи. Това три нива дома е идеалното място за живеене като местен, потопен в историята и очарованието на Ханя

Типична къща в стария град на Ханя, Майрън House се намира в близост до общинския пазар и в предната част на историческите византийски стени, които да доведат до Венецианската порта. Къщата се намира в историческия квартал на knifemakers (Maheradika), който от 1669 е домакин на занаятчиите, които са направили най-известните традиционни критски ножове. Един от тези семинари е все още отворен днес, точно на ъгъла, където ще намерите Майрън House.
Диагонално към Майрън House е историческото енорийска църква на Св. Елефтериос, 1636. Много художници и иконописци са живели в тази улица (включително на собствениците, който е художник) и двама английски художници в момента живеят и работят в къщата противоположност.

Майрън Къщата е построена в традиционен стил Old Town - три нива за около 30 кв.м.. на етаж - и се състои от три стаи. На партерния етаж ще намерите всекидневна (плюс разтегателен диван) с кухнята и банята. На горния етаж има спалня с две единични легла, а на най-горния етаж на втората спалня с двойно легло. От тук можете да достигне терасата на покрива с прекрасна градина с изглед към Стария град. Къщата разполага с един много специален стил, със своите ръчно изработени завеси и други предмети с традиционна гръцка народното творчество. Всички материали (като например чаршафи, пердета и т.н.), са чисти и с високо качество, с акцент върху качеството, предлага уникално преживяване на посетителя, който ще бъде в състояние да се насладите и се отпуснете в автентична среда.
Гостите имат на целия 3-етажна къща и покрив-тераса всички да се!

Разположен в сърцето на Стария град нашия квартал на Maheradika има магическа аура, благодарение на своята история столетник, който виждате на всеки обрат и завой на неговите калдъръмени улици костилките.

Централната автобусна спирка е в непосредствена близост до къщата, на около 10 минути пеша.

По искане на вашия хост, който е художник, може да организира бързи курсове коловоза, по рисуване и живопис.
Аз винаги ще бъде на разположение, ако имате някакви въпроси или нужда от помощта ми.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB