Под наем Къща, Plaka, Crete, Crete, Гърция, Epana Pines

Под наем - Cod. 28148

  • Типология: Къща
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Под наем къща в Крит, на Елунда / Плака, в близост до град Агиос Николаос, оставяйки селото Epano Pines. Това село се намира на височина от над 200 метра, а около 60 души живеят тук.

Къщата разполага с необходимите съоръжения за удобни и запомнящи се ваканции. Тя е в отдалечен район. Гледката от стаите / тераси / двора е несравним, в ясен ден е в състояние да се види най-източната част на острова, и остров Kolokytha обикновени дни и залива Mirabello с рибарски лодки и туристически кораби.

В близост има луксозни плажове, и диви плажове.

Къщата се състои от два апартамента, които могат да бъдат наети заедно или поотделно и има двор, пълен с разнообразна растителност.

Апартамент на приземния етаж - тя може да бъде домакин на до 4 човека. Тя разполага с 2 спални, всяка с двойно легло, кухня, хол, 2 бани, тераса.

Апартамент Етаж - тя може да бъде домакин на до 4 човека. Апартаментът разполага с една спалня с двойно легло, отворено пространство, кухня, хол с едно двойно легло, баня с тоалетна и тераса.

И двата апартамента са оборудвани с оборудване / съоръжения, необходими за свободна Bureau (готварска печка, микровълнова печка, хладилник, кафе машина, кана вода, телевизия, интернет достъп, задната кола перални, климатици, паркинги).
В тези апартаменти не се пуши.

За да посетите впечатляващата острова и околностите му препоръчват кола. Не автобус не пътува до селото. Elounda такси струва около € 10. Можете да вземете автобус от Агиос Николаос до Elounda или Плака.

Къщата е идеална за прекарване на почивка със семейството или с приятели и да посетят остров Крит.
Апартаментите могат да бъдат наети за минимум 3 нощувки.

цени:
Етаж апартамент - 70 евро / на вечер през май до септември, с изключение на периода 23 юли до 30 август, когато цената е 85 евро на вечер.

Приземен етаж апартамент - 130 евро / на вечер през май до септември, с изключение на периода 23 юли до 30 август, когато цената е 150 евро на нощ.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB